onsdag 13 juli 2011

Sedan sist...


Mycket hanns med i helgen när vi hade besök. Söndag eftermiddag tillbringades på Mulle Meck (efter att jag och Systerdottern hunnit med ett besök på Barkarby Outlet...) där Pusselbitarna visade sig från sin allra soligaste sida. De var mycket bra tillsammans med sitt kusinbarn - som jag nog kommer att kalla kusin i fortsättningen. Det låter så konstigt annars. Finaste bilden från helgen tog vi när alla tre gick på trottoaren, hand i hand. Hur bedårande som helst.

Pojkarna ville ha likadana tröjor och vi var väl inte helt på med den tanken, men de fick som de ville...



I måndags var vi på Skansen. Vi åt köttbullar (P1, som sedan inte ville ha dem och gnällde) och pannkakor (P2, som inte ville dela med sig med sin gnällige bror).

Det blev påfåglar, sälmatning, älgar och sovande björnar denna gång. Dessutom fick P1 åka Farfars bilar, eller vad den nu heter på Skansen. En liten bana som kostade 30:- att åka runt i ett par minuter.

Något av det roligaste denna gång var kanonerna vid Solidens scen. P1 satt dem, P2 kröp under i gruset.






P2 sov middag när vi såg sälarna. Jag och P1 stod framme vid staketet och spanade in matningen. Gissa om P1 blev överraskad när sälen dök upp så nära oss. Det kan för övrigt mycket väl vara ett foto taget av Storebror, han ryckte åt sig telefonen då och då för att fota...

Han fick lite extra egentid med oss när Lillebror sov. Jag och han smög t ex runt och letade efter björnarna. Till slut hittade vi fem stycke, sovande. Behöver jag nämna att den vanligaste visan vi sjungit sedan dess är Björnen sover...?

Här har vi ett lysande exempel på att P2 aldrig står stilla, eller åtminstone ganska sällan. Detta togs på måndag kväll när Systerdotter med familj skulle åka hem. Jag frågade pojkarna om de skulle krama lilla J hej då och de sprang fram båda två och gjorde någon sorts gruppkram. Sedan gick P1 tillbaka till sitt älskade lego medan P2 kretsade kring de avresande och kramade hej då. J fick två kramar av honom och hennes gosekaniner fick en.


Foto på Lillebror från idag. Först var vi hos logoped med P1, det gick jättebra. Sedan hälsade vi på vänner som adopterade ett syskonpar för några år sedan. De har dessutom en biologisk son som är lika gammal som P2. Han hade riktigt roliga leksaker och vi fick riktigt dra hem barnen nu i kväll.

Skönt att höra att vi inte är ensamma i våra tankar. När vi berättade hur vi kände den första tiden skrattade de bara och sade att de kände på samma sätt.

I morgon ska P2 röntgas, en rutinkoll efter läkarbesöket. Sedan ska vi träffa A1, kanske blir det Fjärilshuset...

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar