torsdag 21 juli 2011

Regn, regn, regn.

Trist, regnig, dag idag. Vi satt inne och pysslade med diverse saker. Min vana trogen sköt jag upp telegramskrivandet till idag och fick precis iväg kortet till 19.00-tömningen. Maken har suttit och fixat med foton till uppföljningsrapporten. Dessutom har han skrivit ett första utkast till just nämnda rapport.

Vi har jobbat med våra respektive projekt i skift medan barnen har lekt med tågbanan, målat i målarböcker, rivit sönder tågbanan, fått Mami att bygga upp den igen... Vi kan väl säga att de var en aning rastlösa på eftermiddagen. Då åkte vi iväg till Kista galleria för att köpa kort och framkalla bilder. Vi hade med oss en vagn och lånade ytterligare en där - går att låna bra och snygga vagnar på Kids 4 life. Idag lånade vi en sån här, men den var lite väl liten för P1. P2 somnade redan i bilen och därför var det storebror som fick åka lånevagn idag.  P1 somnade dock ändå till slut (så många intryck där) och var mer än lovligt sur och grinig när han väcktes och inte längre fick sitta i vagnen...

När vi kom hem blev det middag - fläskpannkaka - och Ponyo på DVD. Barnen satt som klistrade, ett ganska gott betyg. Det är ju en väldigt bra film.

I morgon, ja vad händer då. Förmodligen måste jag börja fundera på packandet på allvar, vi åker till mamma i helgen. Ska bli så underbart att åka till Bästkusten ett tag. Ska även kolla tider med de som ska bo här under tiden, det är skönt att ha inneboende fågelvakter. :)

Och visst är det fredag i morgon? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar