tisdag 5 juli 2011

Tisdag

Idag kom Makens syster på besök tillsammans med en av Pusselbitarnas kusiner och deras nya lilla Jack Russell-hund. Otroligt söt, men barnen var väldigt noga med att hålla avståndet till honom. De älskar djur, men vill helst inte vara nära dem. Det tog en månad för P1 att klappa grannhunden, som de ändå ser nästan varje dag. Det känns ganska skönt att de håller avståndet och inte bara slänger sig över alla djur de ser. P2 har varit snuvig hela dagen och P2 började nysa och snora lite nu i kväll.

Imorgon kommer vår socialsekreterare för ett första hembesök efter pojkarnas hemkomst. Ikväll har vi städat. Vi håller i och för sig undan ganska bra och städar t ex undan efter pojkarna så gott som varenda kväll. De har med sig bra rutiner och städar undan de saker som de lekt med under dagen. P1 ställer alla bilar i prydliga rader - och P2 kraschar dem.

Nu är det väl dags för mig att gå och ta fram skjortorna och finbyxorna för besöket i morgon... I kid. Orka. Däremot ska jag plocka fram badkläderna. I morgon eftermiddag ska vi nämligen till Taxinge tillsammans med J&M (eller bara J, inte helt säker) och barnen. Där finns, förutom en otrolig kakbuffé som jag har nämnt otaliga gånger, nämligen en ganska schysst badstrand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar