tisdag 24 september 2013

Tisdag...

Nästa vecka ska jag åka på konferens med jobbet. Det bästa av allt? Alla har eget rum. :) Jag har hört rykten om att det kommer att vara party på kvällen, men allvarligt talat - det känns som om jag kommer att ta en lååång dusch och sedan sova.

Maken har en ganska intensiv tid på jobbet just nu och med detta följer sena kvällar. Jag får m a o mycket egentid med pojkarna just nu. Mysigt, men runt läggdags blir det alltid bråk. Jag är osäker på om det är på grund av att vi lägger barnen för tidigt eller för sent. Vi försöker ta upp barnen för ombyte, tandborstning och bokläsning mellan 19-19.30, det kanske är för tidigt? Eller så blir de bråkiga med varandra p g a att de är för trötta och de egentligen borde sova tidigare. Funderingar, funderingar...

P1 är anmäld till simskola nu. Vi kunde inte anmäla P2 eftersom han inte fyllt fem år när simskolan börjar. Han fyller en vecka efteråt. Gissa om jag blev lite kinkig när jag såg det?

Apropå P2 så ska vi nog köra lekland i år igen när han fyller. Enda skillnaden blir att vi förmodligen bara bjuder femåringarna på förskolan. Det blir typ sex barn, plus P1 då. Det känns bra.

Nu i veckan ska vi leta present till honom. Via Klipster-appen har vi 40% på en vara på Lekit i Bromma Blocks. Det kan bli en bra present... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar