fredag 3 september 2010

Kulturfyran: höst


Bild från bilder.alltinggratis.se 

... låt oss börja med att tänka på hur mysig hösten kan vara: mulet ute och tända en brasa eller åtminstone tända ett stearinljus, känna doften och värmen av en kopp te och öppna en spännande bok eller ... Ja vad ska vi göra nu under hösten tycker ni?
1. Vilken bok ska du läsa härnäst? 
Tja, jag har fortfarande inte läst Skynda att älska av Alex Schulman, så den ligger högt upp på listan. Annars blir det nog nästa del i True Blood-serien. Jag ska beställa del 4 och 5 från Bokus i helgen, har jag tänkt. 


2. Vilken musik lyssnar du på mest för tillfället?
En blandning av Winnerbäck, Jakob Hellman och musiken ur Glee


3. Vilket tv-program tänker du se härnäst?
Jag tänker direkt på TV-serier, mer än TV-program... Jag blev sugen på Treme, men den går tydligen på en kanal vi inte har, Canal + eller TV 1000. The Mentalist ska jag se, likaså Glee.  När det gäller TV-program ska jag försöka se valdebatterna. 


4. Vad betyder hösten för dig? Gillar du hösten eller gillar du inte hösten?
Jag älskar den del av hösten som innehåller maffiga färger och sol. När vi sedan kommer in i den del av hösten som är grå och regnig blir jag lite mer restriktiv i min kärlek. Hösten för mig är ett lysande tillfälle att ta det lugnt, sitta hemma och kura ihop sig - eller för den delen ta långa, sköna promenader med nära och kära.

2 kommentarer:

  1. Kul läsning inför hösten :) Listor och intervjufrågor - alltid rätt!

    Hur var det nu, kommer kulturfyran från en annan blogg, kan man bara kopiera formatet liksom?

    Jakob Hellman till heders igen alltså, det var så nostalgi att se honom på Skansen. (tv) Han VAR verkligen bra utan att vara hans största fan, och det var som att vara tillbaka i tonåren.

    Schulman är som sagt värd läsning, jag blev glatt (och sorgligt!) överraskad.

    SvaraRadera
  2. Du hittar nya Kulturfyranfrågor på Kulturbloggen - http://kulturbloggen.com/. Därifrån är det bara att kopiera frågorna och sedan länka hos dem till din blogg i kommentarsfältet.

    Hellman *är* bra, gillade honom då, men än mer nu, tror jag. Ska nog dra ner på lyssnandet på honom, vill inte slita ut honom. :)

    SvaraRadera