tisdag 13 juli 2010

Varmt...

Egentligen för varmt ute, men nu börjar det bli överkomligt. Dessutom blåser det ganska skönt. Jag har pysslat i trädgården och rensat ogräs medan mamma och R tagit det lugnt. Det är lite för varmt för dem.

Lunch idag blev potatis och löksill. Till det serverades det lätt crème fraîche och gräslök. Inte en chans att jag lagar mat i denna värme!

Jag laddade hem en ny fotoapp igår, Camera+, och jag har lekt lite med den nu. Man kan både fixa med kort man tagit tidigare och de man tar direkt. Både kamera och lite Photoshop, alltså. Me like. Bättrade på lite färger och lade till ramar:


Min utsikt just nu, där jag sitter i trädgårdsstolen. Vacker blå himmel utan ett enda moln.


Jordgubbarna som är mer som smultron i storleken. Men det blir några fler bär i söka fall.


Min ena physalisplanta. Jag hoppas att det blir några frukter på dem. Denna är i kruka, men den andra planterade jag i trädgårdslandet.


En av björnbärsbuskarna. Numera har vi fyra eftersom de gärna sprider sig. Helt OK med mig eftersom jag gärna äter bären. :-)


Slutligen: mina tomatplantor. Dock fotade i Hipstamatic p g a ljuset. Snart är det dags att skörda. Hoppas att vi hinner hem, bara...

2 kommentarer:

  1. Fina somriga bilder!

    Det finns ju mycket kul att göra med sina foton, själv håller jag mig till basics än så länge. Var inte många år sen jag lärde mig lägga in en bild på datorn ;)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! Det är kul att trixa lite med dem. :-)

    SvaraRadera