tisdag 6 juli 2010

Sträckläsning...

...Igen. Jag köpte ju bok # 2 och 3 i True Blood-serien igår och började med att sträckläsa bok nummer två i serien, Levande död i Texas. Jag kan verkligen inte sluta läsa om det är något som jag gillar. Sist det hände, förutom bok # 1 i serien då, var när jag läste Mordets praktik av Kerstin Ekman.

Jag kan inte påstå att det är samma läsupplevelse, men de här böckerna är *väldigt* läsvänliga. Handlingen, hämtad från Bokus:
I den här boken är det inte mindre än två mysterier som måste lösas. En kollega till Sookie hittas mördad och mordet verkar ha kopplingar till en hemlig och olaglig sexklubb. Dessutom måste Sookie jobba för vampyren Eric, och han lånar ut henne till sina vänner i Dallas eftersom en vampyr där har försvunnit under mystiska omständigheter.
Jag hann faktiskt glömma bort mysterium nummer ett eftersom det var mycket action i Texas. Säcken knöts dock ihop på ett snyggt sätt.

Det finns också självklart en del problematik med att hon lever och att hennes pojkvän inte gör det och det tas upp OK i boken också.

Jag vet inte om det är något idé att hyra säsong 1 av serien förrän efter semestern. Jag känner mig lite lätt pressad av att försöka hinna med så mycket som möjligt på mina helt otroliga tre veckors semester...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar