torsdag 29 april 2010

Torsdag

Lite stress, som vanligt. Jag passade dock på att hoppa in i en kollegas klass idag när han visade Conspiracy. Så nu har jag sett den igen. Riktigt bra film, och bra skådespelare. Det känns som om det är ren fakta och inget borttaget eller tillrättalagt. Jag gillar den verkligen.

Gräsmattan är nästan helt blå just nu. Det är scilla överallt just nu. Vackert. Förra året förbjöd jag att gräset klipptes förrän alla blommor blommat ut. Vi får se hur det blir i år, förmodligen samma sak nu...

Jag trodde att blåsipporna var helt borta i år, har inte sett dem ännu. Nu börjar de dock dyka upp. Inte så mycket ännu, men det blir fler och fler. Undrar hur länge det kan dyka upp nya små blommor?


I kväll har vi tvättat den gamla bilen en extra gång. Eventuellt ska vi sälja den i helgen och då ska den ju se så fin ut som möjligt. Det känns lite konstigt att vi inte ska ha den längre, men vi är verkligen nöjda med den nya bilen, i alla fall den första veckan. :)

Slutligen, en bild på sötnosarna. Jag har lekt med kameraapplikationen i telefonen och det ser ofta ganska snyggt ut, om jag får säga det själv:

1 kommentar:

  1. Det verkar ha varit en tuff vecka! Hoppas det lugnar ner sig, snart sommar...
    Men jag ser att du lyckas ta fram det bra också - överraskningen, blommorna, fåglarna, nya bilen. Heja! Och nu är det första maj-helg, hoppas på sol. Kram!

    SvaraRadera