lördag 24 april 2010

Hemma - med fungerande mobil

Så där. Telefonen dog strax efter föreställningen och sedan har jag inte kunnat ladda den förrän nu. Jag fotade lite i Globen, men det blir ju inte bra bilder i mörker.

Föreställningen var riktigt bra. Jag ser fram emot att lägga upp några filmer när de dyker upp på YouTube, vilket de snart gör. Såg många som filmade idag. Flera återblickar till tidigare föreställningar. Dansen ur deras version av Gökboet var snyggt gjort. Jag såg The Score när den sattes upp 2003, även om jag bara var vagt medveten om vilka Bounce var då.

Bäst: Dansen på väggen. Två av killarna dansade genom att hoppa mellan hyllor som sköts ut och in i en vägg. Riktigt läckert. Sedan var ju balettdelen med Benke riktigt bra, och det säger jag inte för att han hade tights på sig. Inte bara i alla fall, men jag måste erkänna att han har en av de snyggaste häckar jag någonsin sett... :)

Jag upptäckte även att jag undervisat en av killarna i gruppen. När jag pratade med honom en av de första gångerna sade han att han var lite upptagen med annat än pluggandet, han "dansade lite". Nu kan jag ju säga att det är mer än lite dans, han är sjukt duktig. Jag hoppas att han blivit klar med svenskan, eller att han i alla fall är på G med det. Otrolig kille i alla fall.

Läs om föreställningen på Aftonbladet, DN, SvD och på Expressen här och här. Bara recension på Aftonbladet, kanske de andra kommer upp i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar