måndag 19 april 2010

Jo jag sa just det att det är *måndag* morgon...

Blå himmel, men lite kyligt. Ska gå en sväng till jobb #1 innan det är dags att åka till jobb #2. Jag har en ond aning om att jag glömt böckerna till ikväll och jag måste gå dit och kolla efter.

"Away we go" (http://www.imdb.com/title/tt1176740) var helt OK. Ganska lågmäld men intressant. Maken var dock relativt ointresserad och följde handlingen med ett halvt öga.

Ett par är gravida och vet inte var de ska bo någonstans. Var är "hemma"? De flyttade för att bo nära hans föräldrar och nu ska de helt plötsligt flytta till Antwerpen. De åker runt till olika städer och träffar vänner och familjemedlemmar. Gemensamt för resan är att de alltid kommer i kontakt med barn och ser föräldrareaktioner.

Ett av barnen, Beckett, träffar de när de väntar på hennes syster. Becketts mor koketterar med hur mycket barnet vet och ber honom berätta för den snälla tanten som ska ha barn vad han vet om bebisar. Han svarar: "Babies like to breathe, and they're good at hiding it. I put a pillow over a baby. I thought she wasn't breathing, but she was. She was sneaky, but I'll try again."

Jag gillade den för den ganska ofta småsvarta humorn och för att man fick en bild av olika metoder att vara förälder på. Dessutom spelade Allison Janney en (små)galen mamma i en av scenerna. Underbart!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar