onsdag 5 december 2007

5 december 2007

Tur att jag i alla fall hann skriva om min vecka i måndags. Någon gång efter det blev jag hyfsat sjuk och var däckad till i går nån gång. Ett 24-timmars virus, om det nu inte var för det enkla faktum att A1 *också* blev sjuk, fast i söndags.

Vår gemensamma nämnare är att vi gick på Skansen i söndags. Kan man bli matförgiftad på en struva och/eller en lussebulle? Jag har aldrig hört talas om det förut, men det skulle inte förvåna mig om vi blev de första kända fallen...

Hur som helst, det är skönt att kunna äta igen. Igår låg jag bara utslagen framför TV:n och tittade på en massa program som jag spelat in men inte hunnit/orkat titta på. Jag såg bland annat *äntligen* dokumentären med Stephen Fry om hans bipolaritet, The Secret Life of the Manic Depressive. Otroligt intressant! Han var mycket ärlig och rättfram när han pratade om den och fick även fram en ärlighet hos de personer han pratade med. Fascinerande program. Tyvärr bandade jag aldrig del 2, men jag får försöka hitta den på nätet.

Idag var jag tillbaka på jobbet. Absolut inget hade hänt. Jo, chefen var tillbaka igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar