onsdag 2 oktober 2013

Onsdag kväll

Var på konferens måndag-tisdag. Det var på en båt, så det blev en hel del tax-free. Främst godis, men även lite annat. Dessutom var jag smakråd åt ett par kollegor. Det var en ganska lugn resa, främst beroende på att medelåldern på övriga resenärer - förutom vi - var typ 80. Har inte sett så många rullatorer på ett och samma ställe tidigare. :)

Idag hade jag lektion för första gången sedan i måndags förmiddag och det firades med att jag avslutade lektionen tidigt. P1 hade fika på skolan idag och Maken var redan uppbokad på att åka till tennis med P2. Jag hann dit och drack en snabb kopp kaffe innan vi åkte hem och gjorde spagetti och köttfärssås.

Nu sitter pojkarna på var sin sida om mig och spelar något ninjaspel på min och Makens iPads. Om 30 minuter ska vi upp och natta, men de får spela en stund nu.

Makens bridge har börjat, så nu kommer jag inte att se honom på onsdagkvällar framöver. Undrar vilken hobby jag ska börja med... På lördag ska jag ju i alla fall på barnmässan. Nästa och nästnästa vecka kommer nog min hobby att vara intensivrättande inför betygssättningen...

Något nytt, annars?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar