söndag 24 maj 2009

The 90's

Jag hoppas, hoppas, *hoppas* att ni kollade på Schyffert ikväll. Eller bandade. Eller gjorde som jag - tittade och bandade. :)

Åh, som jag gillade denna föreställning. Redan första gången och nu var det ett så kärt återseende, denna sista föreställning.

Hur många andra skulle få SVT att sända en direktsändning av sin föreställning. Eller rättare sagt, hur många skulle ha modet att köra live, utan chans till omtagningar?

Annars är det lugnt. Mamma är fortfarande kvar, åker hem i morgon. Inte helt säker på att hon var typen av mamma som skrattade till Werner och Werner, men jag tror det.

Lite skumt att vara ledig så många dagar. Missförstå mig rätt, det är riktigt trevligt, men skumt. Det känns som om det varit lördag i flera dagar nu. Ungefär som om det vore semester redan nu, men det är ju inte ännu på en månad.

Foto: Blixten & co

3 kommentarer:

  1. Håller med till fullo! Och visst var det modigt att köra live! Du noterade väl hur han fick kämpa med tårarna efter avskedstacket, det kan man förstå. Jag tycker att han var söt! Det var visst den sista av denna unika föreställning. Ska bli intressant att se vad han gör härnäst, men jag hoppas det blir något annat riktigt bra.

    Det ryktas om Dramaten?
    Ska försöka hyra Fyra nyanser av brunt igen, den gillade jag.

    SvaraRadera
  2. Instämmer verkligen, gillade hans allvar! Hoppas vi får se mer av den sidan. Och minns också att den allvarliga sidan har vi ju redan fått se av Killinggänget, i Fyra nyanser av brunt exempelvis, där filmen var helt magnifik tyckte jag. De bästa komikerna är ju de som lyckas blanda humor och allvar, en som blandar det som djupast och med kraft är ju Jonas Gardell när han blir personlig. Några som blandade detta med en självklar humanistisk syn samtidigt som de med en svart satirisk nerv häcklade (om nu inte det bara var ett sådant buskisartat ord) samhället och makten var HasseåTage...

    Kort sagt, en bra komiker är inte bara komiker!

    Ett litet bloggtips på detta ämne, och mycket annat underhållande smått & gott: En man med ett skägg http://kulturarbete.blogspot.com/

    Mvh
    Anders

    SvaraRadera
  3. Anders - Tack för länktipset! Alltid kul med nya bloggbekantskaper. Han har helt klart ett djup, det krävs en viss talang för att få folk att skratta samtidigt som de har en klump i halsen.

    Jenny - Det är mer än ett rykte! :) jag ska verkligen ha biljetter till Killinggängets förställning på Dramaten i höst.

    SvaraRadera