fredag 14 mars 2008

Helg!

Oh så underbart att äntligen få vila. Den här halva veckan sedan vi kom hem har varit fruktansvärt hektisk, rent arbetsmässigt. När jag var borta hade jag ingen vikarie som rättade åt mig så jag har fått sitta ganska mycket de här dagarna. Helt OK, jag har trevliga kollegor som man kan tjôta med under rättandet, men i alla fall.


Maken vill ha hjälp med lite klädinköp i morgon, dags för en ny kostym & lite andra saker. Undrar om jag kan försöka smyga in den där ursnygga kappan jag hittade på Mexx...(Se här bredvid)? ;-)

Egypten var i alla fall helt underbart. Jag har aldrig riktigt insett tjusningen med att bara ligga vid en pool och slappa & läsa, men nu har jag skådat ljuset! Och solen också för den delen, det var schysst väder. 33 grader som varmast, men det blåste lite samtidigt så det blev aldrig för varmt.

Jag blev ganska fascinerad över konceptet El Gouna. Staden - nja, byn - har inte funnits mer än 20 år. Innan dess fanns det bara öken. En hyfsat rik man kom på att det skulle vara en bra plats för att skapa ett turistparadis och började gräva kanaler för vatten och plantera in blommor. Helt sjukt egentligen. Han äger idag hela området och typ halva Egypten.

Nu: Dags för Let's Dance! Vem åker ut? Jag hoppas lite på Danny... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar