söndag 10 november 2013

Helgen.

På väg hem efter en snabb helg hos familjen. Min käraste - och även enda - bror fyller 50 nästa vecka och självklart ville vi vara med och fira honom. :-)

Vi köpte en flaska vin som en del av presenten. Jag fick i uppdrag - eller snarare anmälde mig frivilligt - att hitta något gott. Jag hoppas att den kommer att bli bra.

Dessutom fick han en god öl - Love child - av Maken och Svågern. Synd bara att vi inte stannade kvar längre så man fick smaka den...

God paj och gigantisk, smarrig tårta blev det i alla fall. För att inte tala om trevlig samvaro med syskon, respektive och inlaws. Pojkarna trivdes som fiskar i vatten. De sprang runt med kusinerna ett tag, sedan fick de spela iPad som vi hade med oss. Dessutom fanns det godis & glass. Ingen nöd gick på dem, med andra ord.

På vägen hem idag passade vi på att kolla in den nya Lekiabutiken som öppnat i Uddevalla. Pojkarna fastnade ganska ordentligt för en stor modell av Dödsstjärnan. Gigantisk modell och 25 legofigurer... Behöver jag säga att pojkarna dreglade en aning...?

Om den inte kostat sina modiga 3 999:- hade det nog varit en perfekt julklapp, både för dem och för oss - för vem/vilka tror ni skulle få sätta ihop den...?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar