tisdag 10 augusti 2010

Fanfanfan

Jag installerade om Windows 7 på min dator eftersom den var så slö. Den blev snabbare men nu har jag ett annat problem. Den startar om sig 3-4 gånger per dag. Ibland kan den t o m skoja till det ordentligt och stänga av sig helt. Gissa hur road jag är? Inte ett j*vla dugg, thank-you-very-much.


Datorn har nu kommit på att något är fel och rekommenderar mig att uppdatera BIOS. Detta gör mig dock något skärrad eftersom jag inte är van vid att göra något med denna. I synnerhet inte när man får varningstexter som denna:


In case of BIOS update failure, please follow instructions in your User's Manual for guidelines on BIOS recovery via CrashFree BIOS. In the event that BIOS recovery is not recoverable via CrashFree BIOS, please contact your place of purchase for further assistance on BIOS recovery.
Jag avbröt uppdateringen och bad Maken om hjälp. Hans svar? Prata med din bror. Så ömma Broder, var så snill och hjälp en syster i nöd. Jag tror att jag - till slut - lyckats hitta tillverkaren och modellen. Det jag behöver är ett lättare peptalk eftersom versionen jag har är 0201 och den finns inte med i uppdateringslistan. Däremot finns 1003 med och detta ska vara den senaste versionen. Vad göra?


Svar till: "Spanande i Spånga"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar