fredag 31 maj 2013

Helg!

Har precis vinkat av två elever som valt just denna vecka att plugga in ALLT som de skulle gjort under detta läsår under denna sista ordinarie lektionsvecka. Tjo. Ho.

Glädjande är dock alla betyg som blivit klara denna vecka. Jag är djupt stolt över eleverna.

Men. Nu är det helg och vi ska till Ikea för att handla garderober. Vad ska ni göra?



7 kommentarer:

  1. Vi ska BYGGA ihop garderober som vi köpt på ikea.... ;)

    KRAM KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite överkurs, att bygga ihop eländena också... :) Det blir väl vårt lördagskvällsnöje, antar jag. Köpte ni vanliga garderober eller mer barnbetonade?

      Radera
  2. Å GUD, IKEA-garderober! Vi har byggt hur många som helst och känslan är "aldrig mer". Men ni kanske inte köpt med skjutdörrar? Gör aldrig det. Eller, bygg inte ihop dem själva åtminstone! Lycka till hur som!

    Själv ska jag kurera min elaka förkylning!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ha. Haha. Jo. Det är precis vad vi gjort. Borde jag ångra mig? Eller skaffa en bra äktenskapsrådgivare, kanske...? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ooops! Sorry! Haha!

      Närå, men vi hade att göra en heeeel helg (vår garderob är 4m och högsta takhöjd) och det var ganska tungt att lyfta på dörrarna. Dessutom var det fel på våra dörrar, de skallrade och vi fick reklamera. Men någon äktenskapsrådgivare ska du väl inte behöva. Ska nog räcka med ett par spykoterapisamtal ;) Jag tittar till arbetet, om du uppdaterar. Lycka till nu!

      Radera
  4. Garderoberna gick bra. I morgon ska dörrarna på. Maken är lite orolig över att det kan tänkas behövas lite mer utrymme upptill - som vi verkligen inte har. 2.01 garderober och 2.03 till taket... :)

    SvaraRadera
  5. Vi har köpt alldeles vanliga pax-garderober. Inte så mycket barn-betonat. Tre lådor nertill, en hylla där uppe, och så en häng-stång (eller vad det heter) i mitten.

    Men när maken skulle sätta upp stången, klantade han sig, och slog sönder ett fäste... *svordomar*. Sen upptäckte vi, att vi bara köpt EN påse till dörrarna, så att vi kan hänga upp dem... Så jag skickade iväg honom till ikea nu på morgonen. 8 mil enkel resa. Jorasåatte... ;)

    I vårt sovrum har vi skjutdörrar, snygg och mycket praktiskt när det är lite trångt. MEN - det var inte enkelt att få dit dem... Och de garderoberna var höga, så de gick ända upp till taket. Den här gången köpte vi lägre, jag vet att det blir dammigt och eländigt, men det är mycket mycket mycket enklare att bygga dit...

    Maken har knäckt ryggen dessutom, så han är inte så mycket hjälp längre. = Han åker till ikea, jag städar och försöker plocka det som är kvar.

    (Men först en paus med en kaffe....)

    kram på dig!!

    SvaraRadera