lördag 27 februari 2010

Gårdagen

Barnvakt igår. Efter 35 minuters plågsamt gråtande från MiniHJ gick det ganska bra. MaxiHJ var dock kollugn. Han var bara nöjd med att vi hade Cartoon Network. Deras parabol hade tydligen snöat in.

Jag gjorde potatismos och korv och sedan blev det fredagsmys. Chips och film. Dags för att uppdatera filmlistan alltså.


Första filmen var ett experiment. Vi hyrde film via TV-boxen för första gången. Det blev "Robotar" (http://www.imdb.com/title/tt0358082/). Jättesmidigt sätt att hyra film! Filmen i sig var underhållande. Jag gillade att det fanns så många vuxenreferenser som gick ganska långt över barnens huvud.


Sedan blev det en favorit i repris. "Kalle och chokladfabriken" (http://www.imdb.com/title/tt0367594/). Maxi var inte så road i början, men sedan gillade han den. Mini var rädd i sekvenserna när barnen försvann, men jag satt med henne och berättade vad som skulle hända och att allt skulle sluta OK. Jag gillar verkligen den här filmen, trots att Depp ser riktigt skum ut. Gotta love Burton!

När andra filmen nästan var slut kom H&J och skulle hämta barnen. Det slutade med att de såg klart filmen och sedan tog en kopp te.

När de skulle åka hem ville inte Mini åka, men till slut packades två trötta barn in i bilen.

Lägg till det faktum att så gott som all snö rasade av vårt tak under dagen och skrämde häcken av mig (nästan) varje gång. Det var min fredag.

2 kommentarer:

  1. Efter att ha sett Johnny Depp i nämnda film förra helgen (första gången) ska jag se Alice i underlandet. Jag är numera övertalad, ehm, inget svårt fall förvisso.

    SvaraRadera
  2. Eller hur?! Jag längtar efter Alice i underlandet, det ska bli spännande att se vad Burton gör med denna story.

    Jag såg att du hade filmen på din "Har sett"-lista och att du gillade den. Själv är jag hemskt förtjust, även om Depp ser otroligt skum ut genom hela filmen.

    SvaraRadera