
Årets ölprovning blev ännu en gång en massiv händelse. Vid detta inläggs publicerande var vinnaren ännu inte korad - jag återkommer med resultat.

Kvällens godis blev Cookie dough tryfflar. Jag och A1 rörde ihop. Och provsmakade. Ganska mycket, faktiskt. Hur gott som helst, rekommenderas!
Före chokladdopp:

Efter chokladdopp:

Cookie dough-tryfflar</ins>
110 g smör
½ dl strösocker
1 dl farinsocker
2 msk mjölk
½ tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 dl chocolate chips (eller hackad choklad)
150-200 g choklad
1. Vispa ihop smör och strösocker och farinsocker (ca 3 min).
2. Häll sedan i mjölk och vaniljsocker och blanda ihop ordentligt.
3. Ha sedan i vetemjöl och salt och vänd till sist ner chocolate chips.
4. Forma degen till små bollar på ett bakplåtspapper. Ställ sedan in dom i frysen i ca 30-60 minuter.
5. Smält chokladen och doppa dom frusna bollarna i chokladen. Strö gärna på lite strössel också. Låt tryfflarna stå och stelna på ett bakplåtspapper. Förvaras sedan i kylen.
Receptet hämtat från Shop-a-holic mom on a sugar rush, som i sin tur hittat det på Bakerella. Gör dem!
Vilket fint " pepparkakshus" ni gjort.
SvaraRaderawww.mammatea.se