Fläskfilé i ugn
Ingredienser
600 gram fläskfilé
3 hekto färska champinjoner (skivade och stekt)
75 gram ädelost (jag tog västerbottenost istället)
2 dl vispgrädde (jag tog matlagningsgrädde)
2 dl créme fraiche (jag tog lätt crème fraîche)
1 dl persilja
2 tsk kinesisk soja
Instruktioner
1. Stek champinjonerna, lägg dem i en ugnstålig form. Sätt ugnen på 200 grader. Skiva köttet och lägg på svampen. Gör en sås av ädelost, grädde, créme fraiche och soja. Koka tills osten smält, tillsätt persilja och häll såsen över köttet och svampen. Ställ formen i ugnen ca 20 minuter.
Receptet finns på Kokaihop.
Jag förberedde ris till maten, men jag hann bara testa köttet, såsen och champinjonerna. Gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar