Men jag gjorde det lätt för mig. Jag tog en bit lax, ca 600 g, och en burk lätt crème fraîche tomat och basilika. I denna burk hällde jag ner mer torkad basilika och några tag med saltkvarnen. Därefter bredde jag på denna röra på laxen och ställde in i ugnen i 25 minuter.
Maken - som inte är en stor fiskälskare - sa att detta var den godaste lax jag gjort. Vi får se vad han säger när jag faktiskt kommer att göra ovan nämnda recept... :-)
Låter ju supergott, & sen är det ju alltid skönt att ha några av veckans middagar fixade :)
SvaraRaderaJo, det var gott - och det är en något ovan känsla att ha någon av veckans middagar klar, jag brukar inte förbereda så här. :)
RaderaHaha! Just den rätten är en favorit här. Dock inte hos barnet... ;) Kul att ni också lagar den!
SvaraRaderaJust ugnsstekt lax är en klar favorit hos mig. Barnen gillar det också för det mesta. Maken tycker dock att det blir en fisklukt i hela huset och det är tydligen inte något positivt. :)
Radera